Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trasiga

Så är vi där igen


Jag står på stranden
och försöker säga någonting


Men du är redan
långt ute på isen
och jag vet inte
om du hör
eller bara
inte vill


I din ryggsäck
ligger alla dina drömmar
som du burit med dig


Några av dom gav du mig
jag önskar
du aldrig gjorde
men nu
är det försent


Då och då
vänder du dig om
och ser på mig
med en blick
som skär som en kniv
i mitt hjärta


Bara Gud vet
varför
våra vägar
skulle korsas


men i mitt öde
ligger
att bära
allt det trasiga
och det gör så ont






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-27 17:14



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...\"men i mitt öde ligger att bära allt det trasiga och det gör så ont\"......jag blir mycket berörd av denna texten......känner till....bokmärker....kram från Aisha
2008-03-04

  DanSan
****************************

Vännen du har ordet . . . och du har
makten att förändra . . . Vi har inte
blivit födda utan någon anledning och
livet är faktiskt till för att levas . . .

i stort som i smått!!!

*****************************
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP