Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark eller svag

Styrka är att visa svaghet

Styrka är också att möta svaghet

Svaghet är att fly svaghet

Jag är både stark och svag




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-02-27 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt