Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Fix You

Jag skulle hellre velat
You know..get drunk fcked
som om U:et mellan f och C hade någon sorts betydelse..?

Could it be worse?

En sån där fixad
fixed
supercop meal
below

Q Pounder
Cheese

Segdrived Movie
barfota och..

Tror jag
fixed You

ändå

på nåt jävla sätt..


-

Äh,
jävla underbara lörda

det är så här det är

när det bara så enkelt
här

this is my KinD Of
köpp of kåffi


med en sackett i

bara en

i

det räcker fan långt
räcker fan

långt




Fri vers av Absint
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-06-04 19:45



Bookmark and Share


    Idun 1
Kul, annorlunda texter du skriver. Utan påverkan av Absint?
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Absint