Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelhav

 

Natten dyker ned i havet
smekande ljumma vågors skvalp

omsluter de badande                                              




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-27 21:12



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint snickrade ord som tillsammans byggts till en helhet.
2008-03-02

  rebecca d
oh, jag vill genast hopa i..

känns som en smekning löäsa dikten...och är det inte härligt att vi på så sätt ...kan var med?

tack för en fin stämningsfull och känslor framkallande liten dikt...
2008-02-28

  Anna H
Och fast jag är en riktig badkrukar så låter det där helt fantastiskt! Härligt!
2008-02-28

    Maria Malm
Å, så ljuvlig känsla..
2008-02-27

  Markattan
Vackert målande rader.
2008-02-27

  Bjarne Nordbö
Mmmmm,gött.
2008-02-27

  coffe
varm, mjuk och blöt..c
2008-02-27

  noname_realmind
Just så...
Tycker om din bild.
2008-02-27

  Per Rydberg
Svalkande ord: Sköna att läsa!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth