Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Random, I know! Men så går det ibland, och jag vet att jag inte kan stava.


Manlighet!

En gång fick jag en hallucination som jag misstog för en profetiskt vision
Folk sa åt mig att det bara var en illusion,
men jag gav fan i dem, tog en megafon och drog ifrån mitt hem
ställde mig på plattan, skrek ut min dröm och önskade att folk skulle fatta
Att sanningen, sanningen den fanns i drömmen,
jag fattade inte själv att jag bara kom med lögner
Sedan kom min vän och berätta att det jag druckit kvällen innan var t-sprit
och att min vision var en hallucination
Jag tystnade och tänkte: \"Åh skit.\"
var tvungen att springa fort därifrån
för en baptist ville slå ihjäl mig med min megafon
Men jag var sneaky och dök ner i en kloak
där nere hittade jag estonias vrak.

Men vänta, tänker du, det här mejkar ingen sense!
Det stämmer, för jag är inte samlad och sjunker djupare ner i dekadens
men det gör inget, för sånt gör mig sexig, fast inte när jag har mens
Jag borde egentligen inte skriva, för jag har ingen talang
och jag kommar aldrig att bli cool som Peshi
fast det skiter nog både du, hon och jag i
Jag har insett att jag aldrig kommer att få props
men sådant behövs inte när man knappt kan få jobb på OBS
Nej, nu blev det alldeles för random
precis som alla parings i yaoifandom
jag är så desperat på nödrim att jag använder nördtermer
men det blir lätt så när man bor framför datorskärmen
Fy! När ska jag egentligen lägg av?
Inse att det här inte kommer att bli bra?
Om jag skulle framflöra den hära för publik så skulle jag bli skallad av en diskus
förlora medvetande och när jag vakna upp som religiös och säga \"Gå med kristus\"
Men innan det händer så ska jag börja tänka och se till att denna text raderas




Fri vers av Demon
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demon
Demon