Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick inspiration av en väldigt vacker låt...


Vi delas

Mitt hjärta
delas i flera delar
du viskar
jag saknar
du sörjer
jag sörjer
vi hatar
utan varandra
så känns allt tomt
utan dig
är jag ingenting




Fri vers av kaldorei
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-06-04 21:53



Bookmark and Share


  Manal
vackert. tycker om de rd du har använt.
2005-06-17

  nea.
den här var fin! gillar att du har gjort så få ord på varje rad, utan det hade den inte fått samma effekt. bra bra! :)
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei