Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den oheliga treenigheten samlades åter för en kväll....


Thåström, jag och Johnnie Walker del 14






Ett återseende

och ett steg tillbaka

till det som var förr


Ett vemodigt leende

en gammal värld jag smaka

öppnade en tragisk vänskaps dörr





Fri vers av emilf77
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-28 21:16



Bookmark and Share


  Maria T
Men vad var detta för en treenighet?
2008-03-05

    Liina Märg
skål & salut & skjut....
2008-02-29

  Linen
känns som om det smakade lite bittert?!
2008-02-29

    Melona
skål och

enjoy! :)
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77