Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens bästa vän



Sjunker in

bland skuggor


rymmer bort från

Solen


andas

tyngdhet

utan frisk luft


gömmer

ärret

med glädje minne.




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 13:54



Bookmark and Share


  LassO
Du skriver vackert
2008-03-09

  Rosen VIP
vacker titel, och vackra ord..
2008-03-01

  Ronny Berk
så vacker den poesin... förmedlar känslor med ljusglimtar som tränger genom skuggsidor...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman