Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Jag tar ett andetag, jag andas in.
Det som fyller mina lungor är livet.
Jag andas in livet.
All glädje som fyller min själ är livet, all kärlek, allt skratt.
Livet.
Nästa andetag känns mindre bra, det blir tyngre.
Jag andas fortfarande livet fast denna gång livets alla bekymmer.
All sorg, allt hat, all kärlek, allt lidande, allt det onda.
Livet.




Fri vers av johannesT.G
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 15:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ömsom vin, ömsom vatten.
2008-02-29

    V. Kato
Ja det är tufft..
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

johannesT.G