Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam över

En gång i tiden gick vi hand i hand över övergångstället
Vi njöt av att hålla handen när vi gick över övergångstället
Av värmen som strömmade genom varandra

Nu går jag ensam
Jag njuter inte
Inte ens när solen värmer min hand
För den är tom
Bara kall
Nu går jag ensam över övergångstället och det är kallt




Fri vers av johannesT.G
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 17:35



Bookmark and Share


  hellolove
Shit vilken fin dikt Johannes men jag blir verkligen ledsen när jag läser den här. Men du skriver så fint och formulerar det så det riktigt når enda in. Om du vill prata med någon så kan du göra det med mig så du vet, även fast jag oftast skämtar och så, så bryr jag mig om dig. KRAM!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

johannesT.G