Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollaps

Hela världen rasar.
Jag behöver dig verkligen nu, hela allt kollapsar. Och det är mitt fel att du inte är vid min sida, men vad hjälper det nu?
Jag skakar, jag ser hur allt bara ramlar ihop som när plockepinn rasar ner mot bordet.
Det är ett fall som är hejdlöst.
Jag skulle behöva en hand som bara håller om, allt rasar på samma gång.
Tårar har inte runnit ner för mina kinder såhär mycket.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till?
Jag vill inte att du ska tycka synd om mig, det är inte det, jag vill bara kunna känna mig tryck om jag ramlar, att det finns någon som håller mig uppe.
Jag bara sitter och skakar, allt annat i världen är som det alltid är, det bara passerar. Men jag sitter bara och skakar, för inget är som det brukar och borde vara.
Jag vill bara ha din hand i min, att du höll om mig!
Gud vad jag saknar dig.




Fri vers av johannesT.G
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannesT.G