Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hålla hand

Det känns som det börjar ljusna, fast det har det gjort förr.
Det är nog för tidigt att säga att stormen är över, men jag fryser inte på samma sätt.
Jag vet att både du och jag kommer komma levande ur detta, det vet jag, vad jag inte vet är hur stor skada som skett i slutet.
Jag hoppas att vi kommer ut ur detta starkare hand i hand.
För det enda jag vet just nu är att jag älskar dig, jag vill inget hellre än att hålla din hand i min.




Fri vers av johannesT.G
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannesT.G