Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am a screw-master

I am a screw-master...
Just a disaster!
I love my woman in Hälsingland
Jag lovar - vi har starka band
Till Hälsingland och Ångermanland

Jag bor i Kransen
Så nu tar jag chansen
Att tala om för dig
Att du är gäst hos mig
Du kommer väl baby...säg?




Fri vers av claes fredelius
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-02-29 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius