Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortversion

Lekte.
Smekte.
Log.
Bedrog.
Hatar.
Ratar.
Gråter.
Förlåter.







Fri vers av Stardust VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-02-29 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP