Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var en ovanligt fin dag som började med en skön dröm. Idag fick jag betala.


Igår

 

Igår
vaknade
jag
i en dröm

med min
älskade

nära

Igår var
en helt
annan
dag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 18:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Din smärta bär ändå på ett ljus i kanten- en dröm tillsammans. Stort
2008-03-01

  Bibbi VIP
Livets växlingar kan vara extra svåra att bära ibland...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP