Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagar är olika. En bra dag, som igår, följs av en dålig, som idag. Man får betala för sig här i livet.....


Nedstämd

 

Till och med orden

är nedstämda idag och

håller sig borta




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-29 18:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
de bara vilar sig. De kommer igen i strålande form
2008-03-01

  Bibbi VIP
Förhoppningsvis finns Din kärlekssol kvar bakom molnen?!
2008-02-29

  katt.inc
Dina vackra ord kommer tillbaka, liksom bra dagar. Kram till dig.
2008-02-29

  Ulf Lagerholm
visst är det så emellanåt hörru
tack för läsningen
2008-02-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja livet går i vågor,
man vet inte var,
det far, men man
känner då, när det
tag, i en tar!
Bra formulerat!
2008-02-29

    Scribble
Ulla, tar det inte så hård, ibland behöver även
ord en liten paus! Men klok skrivet är det!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP