Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära inpå livet

 

När livet kryper närmare

och det blir svårt att värja sig

blottas någon av alla de historier

som varje människa utgör

 

och ingen är

den andra lik

 

© Birgitta Wäppling, januari 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-01 09:02



Bookmark and Share


  Myy VIP
Nickar instämmande. Precis så, och ingen är den andra lik...
Tack för de visa och vackra orden.
2008-04-09

    Diktarminna
Välskrivet, kort och koncist,
om alla de historier
som vi människor utgör.

Stor applåd!
2008-04-03

  Carola Zettergren
Mycket vackert och poetiskt
formulerat om en stor sanning!!!!
2008-04-01

    Maria Malm
Vi bär alla våran egen unika historia.
2008-04-01

  Michaela Dutius
Ja det är sant- hela livet är egentligen en historiebok - och ibland är bläcket den är skriven med blod
2008-04-01

    sunnanvind
vidunderlig tanke och så är det...mycket bra skrivet!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP