Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte äga varann


VI,DUoch JAG

Vad var det jag sa?
Vad var det du sa?
Tänk vad ord kan göra ont.
Tänk vad man kan göra,
göra varandra illa.
Ett enda ord kan göra,
göra så ont.
Dina ord gjorde så ont.
Mina gjorde dig säkert illa.
Man kan inte äga varandra.
Du blir inte min
jag blir inte din.
Vi har inte samma mål.
Du ville äga mig.
Svartsjukan tog överhand.
Jag litadepå dig
du ifrågasatte mig
Så det bästa av allt,
vi fortsätter var för sig.
Hellre ensam ensamhet
än ensam när man är två.

anits december 2007




Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som \"Kärleken förde oss samman\", fast tvärtom.

\"Love will tear us apart again\", kanske...
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP