Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själv förblir jag tyst


Jag skriver i blod på vitt papper

Medan hyenorna anfaller
i natten
Ropar du ut hans namn

Dina ord har grävt sig in
under min hud
Försöker finna sin väg
mot mitt hjärta

Saknaden av den du
inte var
Insikten om
vem du var på väg att bli


men allt jag kan tänka på är
att jag vill ha dej




Fri vers av Magica VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-01 18:27



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vacker med en sugande kraft inuti....
2012-02-11

    Brell
....ropar du ut hans namn....

De orden fängslade mig, träffade med full kraft.

Riktigt riktigt bra.
2008-03-01

    sleepwalking
Sättet du formulerar dig på,
sättet du smeker orden...
Otroligt
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP