Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ord

 

Är det jag som har

orden som mina redskap

eller har de mig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-02 14:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kanske både ock?!
2008-03-03

    Scribble
först har orden dig och sedan använder du dem
som redskap, så klok som du är! Fiffigt!
2008-03-02

  Ola Rydberg
Ja ibland undrar man verkligen
förstår precis
2008-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden är verktygen
för budskapet Ditt,
precis, som \"Ord ord\"
Du, nu, har smitt, efter
Ditt eget tycke och snitt!
2008-03-02

  jardan
Vilken påprickenformulering, igenkännande till dina kloka rader
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP