Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första vårkyssen

Varit instängd

bakom mörkret
en lång tid
nu


Hjärtat

(kallare än
dödens dödskyss)

ryser av

vårens första
ljusstråle

i dina

händer




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-02 19:13



Bookmark and Share


    Olives
vackert poeteat.
2008-03-09

  Rosen VIP
att få komma ut från mörkret till vårens första ljusstråle..
är lika härligt varje gång.
fina ord
2008-03-04

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Slöseri att gömma sådan skönhet bakom mörker.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman