Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret du gav



Minns min barndom
Allsmäktige fader

Tog ett liv
gav ett annat

Tomrumsmörker

Barnkammarskräck

Du vaggade mig
Jag blundade hårt
i din famn

Livet jag fick
tog du tillbaka

Fasan som vaggar
Klorna som rispar
Blodiga ögon
Mardrömmens käftar

Späd var min död




Fri vers av berxper
Läst 450 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-03-02 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, jag ryser....
2008-11-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj!
vad säger man?
bland det starkaste jag läst
tappade andan...
kb
2008-03-27

    sunnanvind
Oj...denna är stark!!! Ryser vid raderna...!
2008-03-09

  Kristina Wallbing
Oj, va bra!
Tomrumsmörker... barnkammarskräck...
ord som säger allt!
Bra diktat!
2008-03-04

  Måna N. Berger
Men du är överlevaren!
2008-03-03

  korpfjäder
Det behövde skrivas. Och läsas. Obehagligt men nödvändigt! Väl skrivet!
2008-03-02

    Noomi
ja.. otäckt bra..
2008-03-02

    Melona
åh, fan

hur ska jag kunna kommentera detta,
det går liksom inte?!

Det är starkt,
oerhört...

Det är bilder från \"Rosemarys baby\", \"Handen som gungar vaggan\"
och lite till,

det är starka känslor som flammar upp i mig, det måste varit svårt att skriva denna (?), kramar om dig
och säger fan vad grym du är, vänd dig inte om...

Jag tänker desto mer än jag skriver!
2008-03-02

  mare VIP
...kan känna starka känslor i denna ....bra uttryckt....
2008-03-02

    Glittra G
Oj, vad starkt. Den väcker obehagliga känslor till liv. Men varma för dig. Applåd!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper