Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet


Följer flöden

med skärpta sinnen


Lekande hjärta

bär känslors förlösning




Fri vers av livsdans
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 23:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
\"Följer flöden

med skärpta sinnen\"

Väldigt klokt! Att våga ge sig hän och följa flödet men ändå ha skärpta sinnen...då kommer man rätt.

En del tror att det är den slappa vägen att följa flödet...så är det ju inte. Det krävs att man är uppmärksam då!
2008-03-04

    ej medlem längre
Kort är gott! Gillar det. Det var sannerligen kreativt.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans