Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbedrägeri

 

är ett sorgligt kapitel i livets bok
för återhämtning krävs
att man bläddrar fram till försoningens sidor

de som är kantade med guld




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-03 09:33



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
känner för denna
men har ändå viss
förståelse för livs-
lögnens värde...
2008-03-05

  papessa
sälvbedrägeri är ett svek mot sig själv, eller inlåst energi, kanske för att låsa upp, ett enkelt förlåt kan hjälpa, vad tror ni ??
2008-03-03

  noname_realmind
En mycket fin sann bild jag gärna tar till mig! :))
2008-03-03

    Regina E
Du skriver om något \"sorgligt\" på ett mycket vackert sätt. Poetiskt och lättsamt att läsa.
2008-03-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker tanke/B
2008-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Självbedrägeri är att tro att man kommer till himlen för att man är snäll och gör goda gärningar.
Som du så mycket riktigt påpekar är det försoningen det handlar om.
Och den allena.
2008-03-03

  Åsa Gustavsson VIP
Försoning. Det är bron mellan kontinenter.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth