Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till nyans....på temat som finns i min tidigare dikt \"Evig kärlek\"!


Alkemi


Hårt

och

mjukt


Mjukt omfamnar


Hårt ger kraft


I kärleksrum sker förvandling

av mötet för lustfyllda virvlar




Fri vers av livsdans
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans