Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa 7

Min fiende är OK.

Jag vill tacka för denna sköna stund jag får.

...snackar med trollen.

Det är fest ikväll.

Gudarna tackar.

Nu blir musiken allvarlig.

Drömmarna kommer till mig.

Släpp in mig. Låt mig vara med. Jag är inte farlig.

Please don\'t stop the music/this feeling.

Så mycket bättre man skulle vilja bli.

Vill vara till nytta.

Vet iallafall vad jag har för intentioner.

Allt hamnar på rätt plats tillslut.




Övriga genrer av Henrik Larsson Bauman
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Larsson Bauman
Henrik Larsson Bauman