Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa1

Vad ska man göra när langaren stänger dörren och inte vill sälja?

Win or loose.

Även messias kan glömma sina kompisar.

Åh känslan kommer tillbaks.

Det är skönt att vara ärlig
Vi går frammåt.

Like a guru checking for the very first time.

Fighting for myself with my God on the line.

Occupied by the self then sensing my enemy.

Undrar vart mina fönster är någonstans.
Diggar med Ute.
Kollar med Sverige.

Tränar på att vara guru. Så mycket händer.
Var är mina fönster. Jag menar alla människor.

Orättvist. Det är en grym värld.
Kanske kan hitta någon att lita på, finna tröst hos.

Ska man vänta på att synden straffar sig själv?
Eller skall man försöka ta reda på varför man blev orättvist behandlad.

Förstår du Ussi?

Jag vet att jag just nu inte kan ta reda på varför jag blev orättvist behandlad.

Karma-porten.
Porten till det okända.
Ligger jag back på kontot?
Eller är jag bara paranoid?
Vet inte varför jag skulle ha någon fiende.
Är jag rädd?
Man kan inte rå för att man är rädd, men man kan kanske göra något åt det.

Checking my feeling.
Glad. Bestämd.

Bygger på mitt hus.

Varför blir min bubbla mindre ibland?

Sjunger en stund utan att det ger något speciellt.

Perfect monkey.
Sitter och lyssnar på lögner.

I dissapointed. I promissed more then I could keep.

Vad skall man göra åt de där stackarna som bara vill en illa?

Det var länge sen jag bara låg och vilade.

Jazzar/stuffar runt lite till, \"How I wish you where here\"

I morse var en tid att försöka lösa problemet med att jag alltid kommer tillbaka till att må dåligt.

Sitter ett tag vid datorn och läser buddhist.se diskussionsforum. Mycket givande och stimulerande. Ger bra vibrationer att kommunicera.

Vem säger åt mig att jag ska gå och fylla på mitt glas med vatten?

Britney talar till det barnsliga i mig från radion till mitt inre liv.




Övriga genrer av Henrik Larsson Bauman
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Larsson Bauman
Henrik Larsson Bauman