Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa 5


Bara vara ärlig, där sa du något broder.

Vill veta, men nähä dörren är stängd.

Fåglarna och människorna har flugit in i mitt hus.

Har ingen framtid men jobbar på ändå, ragnarrök runt hörnet.

Hör ljuv musik.

Ras Babi, du är bra.

Vill lära känna min gud.

Men vill helst av allt må bra och trivas.

Får hjälp på traven.

Medium, vad kan du lära mig.

Jag ligger redan på soffan.

Nu får du lugna ner dig Ute.

Försöka duger.

I jakt på Henrik.

Det tar en hel del att sänka den här båten.




Övriga genrer av Henrik Larsson Bauman
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Larsson Bauman
Henrik Larsson Bauman