Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa 2


Vi är bröder allihopa.

I gave my enemy his own medecine.

Nu är det många som vill ha mig.

Jag accepterar av vana, utan att \"tänka\".

Och så får jag göra något hjältemodigt.

Undrar vart känslorna sitter.

Min farfar var bokbindare.

Det som kommer till oss är det vi får, bra eller dåligt.
Sen kan vi göra så gott vi kan.

Got to have the feeling.

Some crazy Gods out there.

Hur kan man bli full på 3,5:or.
Det kan jag inte förstå.

Your not alone.

Experience.




Övriga genrer av Henrik Larsson Bauman
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-03-19 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Larsson Bauman
Henrik Larsson Bauman