Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa 4

Hoppas jag slipper skiten.

Att må dåligt.

Det är inte kul.

Du kan vara lugn, det är ingen som stjäl ditt arbete.

Det är OKEJ att vara rolig.

Kämpar mot spådommar.

Tror du att vi har en dubbelgångare?

Vet att min cigg har slocknat. \"Stepping into the future\" Peter Tosch.

Tack Jesus. Gud eller vad du nu heter. Vem du är. Det spelar ingen roll.
Jag tror på dig.

Vill inte förlora. Men det spelar ingen roll, för jag kan spela kort. Både plump, whist och poker.

Nu sluter vi fred.

Känner mig modig.

Skriver, till dig Ute, och alla tjejjer i landet.

Vet inte vad jag gör men jag tror att jag är en guru.

Är jag redo?

Resa.




Övriga genrer av Henrik Larsson Bauman
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-03-27 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Larsson Bauman
Henrik Larsson Bauman