Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min säng


Du är så skön o mjuk...

Du är så skön och mjuk...

På dig skulle jag kunna kasta en hel dag
Hos dig kan man komma och bara vara glad.

Du är som en ros
Du ger en dos

En dos av fullkomlig vila
Hos dig är ingenting illa.

Man kan komma trotts att man luktar som en ko
Så finns du där så att man kan slå sig till ro.

Trotts att jag ofta lämnar dig i oreda
kan man komma till dig även när det inte är freda.

Du är en plats lika underbar som en sommar äng
ja, du är min alldeles egna säng!




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 563 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-04 23:46



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Känner igen mig MASSOR... *asg*
tänker på aftershave:arnas låt
säng-säng-säng...
så Vi är inte ensamma att gilla dem..
har en iransk vän som sa:
som man ligger får man bädda, NEJ
jag menar bada, Nej, jag menar båda"....
applåd kb
2008-09-10

  Michaela Dutius
Härlig hyllningsdikt till något som är självklart för oss här i landet - men verkligen inte för alla på jorden.
Bravo!
2008-03-11

  Bibbi VIP
Det bestående här blev för mig ett riktigt gott skratt åt Din och Larz Gustafssons kommentarer men visst är det underbart att ha en plats med ro dit man alltid kan komma och få pusta ut precis sådan som jag är.
\"Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten, där jag finner ro\". Psalt.23:2
2008-03-05

  Tomas Alexander
det brukar iofs jag också, men jag har inte vart med om att den sagt emot =)
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Själv brukar jag duscha innan jag går och lägger mig.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander