Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vilja hjälpa men är rädd och feg


JAG VILL BERÄTTA

jag ser er varje morgon
när jag går förbi
ni sitter där på bänken
med tomma blickar
stirrande mot dörren
som ni väntar på att öppnas
jag ser er varje morgon
när jag går förbi
ibland är ni många
bänken räcker inte till
jag ser på er och tänker
vad har ni sovit i natt
jag skulle vilja stanna
berätta för er om Jesus
men jag är feg och ni är många

vill så gärna för er berätta
om hjälpen ni kan få
någon hjälpte mig en gång
fick stopp på mig
när jag sprang ifrån mig själv
jag hade andra problem
han berättade för mig om Jesus
han hade inte övergivit mig
jag hade länge varit borta från Honom
tvivlat kännt mig värdelös
men han är kvar hos mig
vill så gärna stanna
berätta för er om Jesus
om att Han har en plats även för er
men jag är feg och ni är många

anits 5 mars 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 09:09



Bookmark and Share


  Kalle.O
Är själv relativt nyfrälst & har ett ganska långt missbruk bakom mig, så det du skriver går rakt in i hjärtat då jag kan se mig själv där på bänken. Är numera drogfri med Guds hjälp & blir såå glad över att höra att det finns såna som du som fortfarande bryr sig.
Tack!
Ps: Tänker ta med dig & vännerna på bänken i mina böner

Mvh Kalle
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Problemet med många av dessa människor är att de bara är \"intresserade\" av vad du har att säga så länge du ger dem pengar.
Det finns ett manipulativt missbrukarbeteende.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP