Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelsen mekanism, föremål för pekoral och poesi. Ännu ett bidrag till samlingen...


Naken längtan


Du såg på mig
med så naken längtan
hur skulle jag stå emot
mitt hjärta slet sig loss
och landade vid dina fötter

Jag såg på dig
min längtan var naken
du kunde inte stå emot
ditt hjärta slog en volt
och landade vid mina fötter

Vi såg på varandra
vår längtan alldeles naken
hur skulle vi stå emot
våra hjärtan flög iväg
med ljusets hastighet




Fri vers av desperado
Läst 762 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-05 11:33



Bookmark and Share


  Jer
gillas
2008-03-28

  Carola Zettergren
ÅH alldeles fantastiskt underbar!!!
2008-03-20

    Bodil Sandberg
å den här är ju alldeles alldeles underbaar..applåder..bokmärke rakt av!!!!!
2008-03-19

  albertina
Underbart fint. Nu längtar jag till min älskling.
Vackert och sprött. en känsla som är värd guld.
Tack för bra läsning=)
2008-03-13

    Louvisa
Hmm, du kan bättre...men jag förstår att det var ord som måste ut.
Poesi eller pekoral? Jag kan se för mig hur hjärtan slits ur sina kroppar och landar vid \"förmålets\" fötter... en naken och blodig historia...
2008-03-10

  mare VIP
..vilken underbar längtan !
2008-03-05

  Vind
Får mig att tänka på både splatter-filmer och science-fiction, fast i botten ser jag en glad känsla....
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado