Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran skriver jag här den lilla minnesannons jag sätter in till min älskades födelsedag....


Annons

 

Stjärnorna

blinkar

kärlekslöfte

i

evigheten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 17:58



Bookmark and Share


    Scribble
lysande vackert, kärlekslöfte!
2008-03-06

  Michaela Dutius
Vacker och tillitsfull.
2008-03-06

  NågonAnnans
Mycket fint skrivet!
2008-03-05

  katt.inc
Mycket fin.
2008-03-05

  Bibbi VIP
Ljuvligaste poesi.
2008-03-05

    Melona
åh, så fint du skriver


mycket, mycket vackert!
2008-03-05

  korpfjäder
Och vi är alla barn av stjärnorna, delar av deras väsen!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP