Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifakara, Tanzania, Afrika, Världen


Du tittar inte längre på mig när du pratar



En dag upptäcker jag
att det är för sent

redan halkar allt av mig
blickarna och alla frågor
är inte till mig

förundrad över tiden, platsen och människorna
att jag inte skall svara
eller
att jag är för mycket

går runt med mitt kön som en skylt från ovan

Nedmalandet är så behagligt!

Sitter och iaktar mitt i samlingen
av skynken och barn
i alla bredder

skäms över fröjden
att slippa

Skräms över hur fort det går
att försvinna




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 500 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-05 19:20



Bookmark and Share


  taowaki
viktit ämne välformulerat på ett eget vis!
2008-03-29

    Bögen
Låter illavarslande om det är för sent, fortsättningen dock mer konstaterande än dyster, nästan behaglig till tonen...
-Med återbördad tunga ser jag dig igen.
Snyggt!
2008-03-09

  Queen_of_Rain
Otroligt intressant sätt att formulera det på. med ett tema som tåls att analyseras ännu djupare och kanske se på oss själva hur man är i relationer
2008-03-09

  sister mary
Väcker funderingar och minnen hur det är att vara kvinna i en del länder. Osynligare...
2008-03-08

    Elina Möller
Och mig dräpte du med hela allt.
\"Nedmalandet är så behagligt\" och \"går runt med mitt kön som en skylt från ovan\" i synnerhet.
2008-03-05

  Daniel_78 VIP
du dräpte mig med rubriken Rakel.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji