Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sången bara vissa hör

 

Kan du höra den

den nynnas stilla av vissa

hummas av några

ignoreras av de flesta

vissa lyssnar tyst och solitärt

alla tolkar denna sång olika

denna sång från urminnes tider

som viskar lent

förför berör

emotionernas och relationernas rike kallar

tonernas smekning

ljudens omfamning

 

vad skulle hända

om vi alla hörsammde sången




Fri vers av J A Nicander
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 20:29



Bookmark and Share


  Nina V A
aahh jag tycker om och lystrar, känns som öronen vänder sig in o ut i sin iver att uppfatta. Tycker du bäddar för en längtan att just uppfatta och lystra, hålla sinnet mer känsligt. Nice feeling
2008-03-07

  Elisabeth VIP
Fin dikt om den subtila närvaron i livet. Bra poetat!
2008-03-07

  Lyckohäxan Enediel
Bra fråga...absolut :)

Gillar att du får med att inte alla hör och att den ändå är olika för alla...denna sången.
2008-03-05

    Nattviol
ja.. vad skulle hända..?

nog har vi teorier!

; ))
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander