Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte höra ditt namn och inte mitt eget

om mig så sades det att jag var ett vackert barn och att man minsann inte kunde förstå vad jag hade i Skuggorna att göra

det fanns en tid när reglerna var enkla och utan lager

som om det alltid skulle vara så
för alltid vara så




Övriga genrer av blondgeisha
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-03-05 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blondgeisha