Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenfärd

drömkatamaranen går över farvatten av okända namn, som om jag levde här, var en varelse i detta djup

hundra famnar nedåt och mer, hur sikten skyms av allt mer packat mörker
nära inpå och djuphavsdjuren andas djuphavsvatten mot min hud

som om den vore

ett kärl att färdas i

till marker av för dem

okända namn




Fri vers av blondgeisha
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-12-19 23:04



Bookmark and Share


    blondgeisha
åh,tack så mycket!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

blondgeisha