Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polerglans

grumlet sveper över tanken sandkorn filar bort det ojämna

perfekt ska släta ytan vara

bara spegelbild ingen ska svara

känner poleringen från hårstrå ner till ben

motsättningarna sover, det är natt det är dröm det är semester i kölden

grumlet filar dina ytor blanka, spegeldrottning baldrottning glasdrottning

vem talar du med när du talar?







Fri vers av blondgeisha
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-11-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blondgeisha