Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Offra ! ?


Integritet


Känslan

att stå mitt i lusten

och med öppet hjärta

säga nej

i vetskap om...


allt har sin tid




Fri vers av livsdans
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-06 20:38



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Vet man bara att det man gör görs från ett eget aktivt val...så blir det bra en vacker dag.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans