Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen igen

.

Hittar livsgnistan

men lyckas aldrig
hålla den kvar




Fri vers av Mejja
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 10:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den där livsgnistan är en riktig odåga..känns verkligen igen det här min vän!!!!
2008-04-16

  Marreb
Känner igen. Bara några små ord som säger så mycket.
2008-04-01

  Jojo
Hörde nån som sa att att med livet är det som med sand och vatten... det kan bara hållas kvar med öppna händer, knyter man handen sipprar det ut.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja