Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt liv med dig!


Tillsamans

Tillsamans är vi förevigt
Tillsamans vandrar vi långa vägar
tillsamans ska vi älska
tillsamans ska vi slåss
Tillsamans klättrar vi över höga murar
Tillsamans skapar vi ett liv
Tillsamans blir 2 till 3
Tillsamans älskar vi




Fri vers av misstropica
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misstropica
misstropica