Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten droppe

En lite droppe i stora hav
En liten blomma är allt du har kvar
en blomma som doftar ljuvligt
den doftar som friheten
En liten ljus strimma genom ditt fönster
ett litet ljus i ditt liv
varför kan inte alla leva i lycka
varför ska vissa straffas
straffas för ett brott dom ej begått
varför frågar du mig ..varför?
varför kan ingen älska bara mig?
varför kan ingen mig se?
min vän jag önskar jag visste
Jag önskar jag på svaret kunde bära
Jag önskar jag kunde släppa dig fri
så du kan få flyga ut i friheten
och andas in den ljuva doft
doften av kärlek
doften av liv




Fri vers av misstropica
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-03-07 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misstropica
misstropica