Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äkta vänskap


äkta vänskap

En vacker kvinna
Med chokladbrun hud
Hennes hjärta du kan vinna
Och få till brud
Om du skadar denna varelse
Då öppnas djävulensportar
Då ska du allt få se
Att han på dig ropar
Hon har ögon gjorda av hasselnöt
Hon är så söt
En vacker kvinna
Hon får aldrig försvinna
Denna vackra tjej
Betyder mycket för mig
Jag har fått gråtit mot hennes arm
När det är kallt gör hon mig varm
Hon har stöttat i hårda stunder
Hon har hjälpt mig ifrån djupa grunder
Hon får mig alltid att le
Denna Underbara fe
När hon är vid min sida
Behöver jag aldrig mer lida
Hon tog mig under sina vingar
Och skyddade mig mot hårda vindar
Tack vare dig har jag det nu bra
Jag kan skratta å le varje dag
Du är den bästa vän man kan ha
Jag kan skatta mig lycklig varje dag
Förevigt ska jag älska dig
Du ska veta att du är viktig för mig
Min underbara Lisa
Nu har jag för dig bevisa
Att du i mitt hjärta bor
Du betyder mer än du tror!

Til min bästa vän Lisa!!




Fri vers av misstropica
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misstropica
misstropica