Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan dig... inget liv


Utan dig.. Inget liv

Utan dig skulle jag vara död
Utan dig hadde jag inte haft nått att leva för
Du är den som får mig att le
du är den som får mig att se
se dagens ljus ochh all glädje
se kärleken
du har fått mig att vilja leva igen
du har fått mig att se glädjen
Du har fått mig att kunna Älska igen

Älskling,,, utan dig är jag tom!
Tack min fina att du finns här för mig
min älskling.. jag älskar dig




Fri vers av misstropica
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misstropica
misstropica