Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren smyger sakta...

blodfull
savstinn
sig själv nog
avvaktar våren
bakom halvslutna ögonlock

bland fjolårslöven
rör sig
de ludna
blomknopparna
oroligt
fram och tillbaka

luften är
skapelsetung




Fri vers av Aisha VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-07 11:43



Bookmark and Share


  Mygg
Underbar poesi, vilken stämning! Älskar \" sig själv nog avvaktar våren \"
Det är ju sant eller hur!
Tack för härliga ord!
2008-03-07

  berxper
Härlig och skön
vårpoesi.
Jag känner hur det pulserar.
2008-03-07

  J A Nicander
Våren födelse, sexualitet och kraft i ord som får doften av de nyutslagna Magnolierna att kännas svagt i bakgrunden.
2008-03-07

  Carola Zettergren
Himmel enastående
vackert välpoetat!!!
2008-03-07

    tapetklister
\"luften är skapelsetung\" vilken formulering. kanonbra! :)
2008-03-07

    Melona
ljuvlig poesi
som
är stämningsfull att läsa
2008-03-07

  Joakim Södersten
Vacker, tycker om ...
2008-03-07

  Markattan
Vacker, mättad och bildrik poesi.
2008-03-07

    ej medlem längre
Bah bah, besiar ziba älskar den sissta raden, applåderar o bokmärker!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP