Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I allt och genom allt

.

Stilla dig
Lyssna

och du hör Honom

Hans ord är
sanningen och vägen

Stilla dig
Lyssna

och låt Honom leda dig




Fri vers av Mejja
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 15:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Amen!
Sant!
Bravo!

Luk 10:38-42
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mejja