Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta spinner

jag
viskar i hemlighet

jag har antagit
örnens skepnad och
på starka vingar har jag
cirklat över alla
hav

och
du var inte drunknad
men i nöd
på sorgens ocean
då flög jag dig
till ljuset
till mina ögons ljus
och mitt hjärtas eviga låga

och
jag antog åter
lodjurets skepnad
ljudlöst
tyst

rid
på min rygg
jag kan bära dig
värm handen i min
vilda päls

jag vakar
och mitt hjärta
spinner dig till sömns....




Fri vers av Aisha VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-07 23:11



Bookmark and Share


    Melona
åh så vackert du skriver

underbara ord
levererade fint och stämningsfullt
tack
2008-03-07

  Aida*
Du är så otroligt mäktig.
Jag är mållös.
Din poesi är guldvärd.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP