Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens folk

nej
jag är inte rädd för
ljuset

jag är
ljuset

min varma strålglans
värmer dina kalla fingrar
söker din lilla barnasjäl
den lille pojken
i solen

mitt ljus
lyser ju för dig
varje natt
hur skulle du annars
hitta orden

men om du vill
skall jag skyla
mina ögon
med mörkrött
siden

för vi är nattens folk




Fri vers av Aisha VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-08 00:04



Bookmark and Share


  Aida*
Håller med herr Alonso till fullo, du målar upp jättevackra bilder av en evig kärlek.
2008-03-08

  Mygg
Åh, så fin! Den här tycker jag verkligen om. Stor applåd!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP