Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilens tunga

låt
dina ord
som sällsynta diamanter
explodera
genom natten
likt blinkande morsesignaler

låt orden flöda
ymnigt
och mata
min fjärilstunga

för utan ord
från dig
vissnar jag och
dör

dina ord
är min
nektar
och min drog
och jag blir
stark och osårbar

och kan rädda
dig




Fri vers av Aisha VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-08 00:47



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Starka välfungerande bilder, och en vacker betydelsefull poäng !
2018-12-01

  Kriss*
otroligt vacker!
2008-03-14

    Nattviol
skört
florstunt
fladdrande
fjärilsvingar
det är vackert
med ömsesidigheten
och det är
kärleksfullt!
2008-03-10

  issac.a.m
Såå Vackert..
2008-03-09

  Aida*
Ömsesidig kärlek.
Urvacker.
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
låt
dina ord
som sällsynta diamanter
explodera
genom natten
likt blinkande morsesignaler


Fantastiskt starkt!
2008-03-08

    Melona
mycket mycket vackert,
du har en speciell känsla i dina ord
som
jag tycker om...
tack för
den sköra finstämda poesin
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP